Pawel S. wszedł przepis ze żółte swiatła staly sie zabronione więc dowod leci :wink:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
od kiedy? bo od zawsze byly dozwolone...Krystian Markow napisał:Pawel S. wszedł przepis ze żółte swiatła staly sie zabronione więc dowod leci
to folialklukasz napisał:Krystian Markow, jeśli były zastosowane fabrycznie to nic mu nie zrobią.
Widze 2 3 pinowe gniazda co w zwrotce aktywnej od razu kojarzy mi sie z potkamitaz napisał:n_omyzs gdzie Ty widzisz potencjometry?
Wypoleruj i polakierujrikitiki123 napisał:Na marginesie mam problem z jej wypolerowaniem,
rikitiki123 napisał:Fornir to brzoza (jeszcze bez lakieru) tak jak sklejka 3mm użyta na boki ''łezki'' :grin:
jeśli były zastosowane fabrycznie to nic mu nie zrobią
od kiedy? bo od zawsze byly dozwolone...
rikitiki123 napisał:3 drogi pod dwa stx 25-100 na dol pasma
Przecież do jednego wzmaka można dodać układ regulacji fazy (taki jak w filtrach aktywnych do suba...) I wtedy jeden głośnik regulujesz względem drugiego... Tylko że to nie rozwiązuje zgodności fazowej całego zestawu... To trzeba rozwiązać pasywnie w zwrotnicy...rikitiki123 napisał:Rożne wzmacniacze przecież nie pogodzą mi fazy