• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

A ja od wczoraj jestem po pierwszych odsłuchach nowego subka, narazie w niedokończonej obudowie.

Właśnie paczka wydaje się duża i trochę pralkowato wygląda, ale ma tylko 30l plus komora na panel, fornir to zwykły machoń.

dolphin, pokażę jak wrócę do domu, obok mój stary zestaw 2.2 na GND13/50/9 na podstawkach z 10BR60 na pokładzie. Pierwsze wrażenia są takie, że dużo lepiej mieć dwa suby niż jednego, bo nie ma problemu z ustawieniem, pojedynczy sub nawet nisko cięty jest póki co łatwy do zlokalizowania, więc muszę na tym popracować. Co do smego TIW-a to jestem pozytywnie zaskoczony, bardzo melodyjnie gra i nisko schodzi jak na zamknietą paczkę.

A gdzie kolce? :D Teraz Ci szafki sie telepią od basu :D Brzydkie masz Marianku meble :D Ale kolumienki zacne :D powiem szczerze że pierwsza klasa :D

To pokój moich rodziców,Oni nie lubią nowoczesności ;) Lepsze zdjęcia będą już robione u kuzyn :) Co do kolców to właśnie rozmyślamy,ale raczej będą.

Marian, szacun po prostu :) Jest pięęękna, it's beautiful. Proporcje, kolor, skóra na froncie, ścięcia, normalnie full wypas. Też bym sobie takie zrobił ... Może wystarczy czasu w wakacje :)

Nie mogę się doczekać aż zrobisz sobie swoje kolumny - to będą dopiero cuda :D

Marian, szacun po prostu Jest pięęękna, it's beautiful. Proporcje, kolor, skóra na froncie, ścięcia, normalnie full wypas.

No..., tylko forniru nie widać :bored:
Oczywiście marian jestem tego samego zdania co inni! ;) ale brakuje mi zdjęcia forniru, jeśli mógł byś dać fotkę gdzie widać dobrze ten oak w lakierze :) ( dobrze by było tak żeby światło dzienne padało nań np. z okna...) Z góry B. dziękuję ;)

Prawie 2h wciskania kabla w oplot:/

Muszę tylko jeszcze raz zrobić zakończenia bo miałem końcówkę koszulki termokurczliwej i wygląda to jak widać...

csbiczek, brawo, elegancki...
rock.gif
skąd wziąłeś oplot ? (loudspeakershop.eu ? )

Powrót