skąd wziąłeś oplot ? (loudspeakershop.eu ? )
Kiedyś kupiłem na allegro...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
skąd wziąłeś oplot ? (loudspeakershop.eu ? )
ja też, ten po ok 5 zł za 5 metrów ?? wydatek żaden (mowa o oplocie...) za to kable po skończeniu dużo ładniejsze
Z tego co widzę to masz chyba ten plastikowy oplot, ja mam jakiś materiałowy więc to raczej co inneego, mo chyba było po 5zł za metr...
Czyli nylon, tak?mam 2 rodzaje, materiałowy błyszczący i materiałowy matowy... w tym przewodzie akurat jest ten błyszczący
A możecie Panowie dać link do tej aukcji, nick sprzedawcy albo jakiś namiar ?
daniel69 a skąd masz takie ładne filtry? czy "mufki"/puszeczki ? (czy co to...)
plastikowy jest na zakończeniach, cały przewód jest w materiałowym i płaciłem po 5 zł za 5 metrów - mam 2 rodzaje, materiałowy błyszczący i materiałowy matowy... w tym przewodzie akurat jest ten błyszczący - w rzeczywistości dużo ładniejszy od matowego ale ten błyszczący skończył się tamtemu sprzedawcy i dostałem połowę błyszczącego połowę matowego...
tak właśnie stamtąd mam te puszeczkimam do nich 2 kroki
to żadne filtry - to same takie aluminiowe zakończenie... drogie bo drogie ale na prawdę ładne... co do aukcji to kupowałem, to ze 2 lata temu - postaram się znaleźć jakiś kontakt do niego...
Gdzie można kupić taki "rozdzielacz" (i jak się nazywa)? ładnie to wygląda,też będę robił taki kabel i chciałbym to mieć
ja miałem taniej - po sąsiedzku![]()
Bałagan w pomieszczeniu... :razz: | ![]() |
klasyk L18RNX/PCo to, to duże aluminiowe ?![]()
Tuba ala "pantera" czy tam "tygrys"?