Nie mało bo materiał i wykończenie kosztują ładnie
w cenie 30% to robocizna
taka do uniego około 400zł
w cenie 30% to robocizna
taka do uniego około 400zł
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
400zł za taką obudowę? hmmm,jeśli ktoś mi zapewni że uni gra dobrze to pomyślimy bo w planach mam zamiar kupić nowy wzmacniacz
400zł za taką obudowę? hmmm,jeśli ktoś mi zapewni że uni gra dobrze to pomyślimy bo w planach mam zamiar kupić nowy wzmacniacz
400zł to wykonanie obudowy bez robocizny czli koszt jak bym sobie sam ją robił ;]
No niestety taka prawda alu jest drogie ale Twoje wykonanie skrzynek jest wypaśne
Sam się przymierzam do zrobienia UNI ale obudowę sam sklecę bo chce z drewnianymi boczkami myślę że jak spód, front, tył i góra blacha to dwa drewniane boczki chyba nie stanowią problemu ;]
20zl/kg
(Czy może ja coś krzywo liczę :/ )
No to rzeczywiście ALu cholernie drogie jest.... :/
20zl/kg
Na rękę około 8 kg.
Chcialem zrobic fronty z miedzi do moich usherow 9950 plus grawerowane logo ale zrezygnowalem ze wzgledu na kosmiczna cene.
pomalowac na zloty kolor
A owszem!do czarnego lakieru bedzie pasowac
A czym ? bo ja się kiedyś bawiłem trochę w "pozłacanie" ale zrezygnowałem bo ani dobry spray (co miał niby imitować złoto...) nie dawał właściwego efektu ani złotol z puchy tez nie dawał rady (wszystko to jakieś takie bardziej "do kupy było podobne niż do złota" :/ ) Tańszą alternatywą dla złota zdaje się być tylko mosiądz lub tombak...
Jeszcze tylko polerka pokrywy a później w chwilach totalnej nudy dokończenie softwaru i gotowe
Jeszcze tylko polerka pokrywy a później w chwilach totalnej nudy dokończenie softwaru i gotowe
zastanawiam sie czy nie zrobic z aluminium i pomalowac na zloty kolor
do czarnego lakieru bedzie pasowac