dolphin123 po ile płaciłeś taką blachę? Jaki byłby koszt wykonania dodatkowych 4 okrągłych (pod potencjometry) i jednego prostokątnego (trochę większego niż ten na gniazdo zasilajace) otworów? Szukam właśnie budki do mojego Uni.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dabyl 100uF dla średniaka to za dużo,
dolphin123 po ile płaciłeś taką blachę? Jaki byłby koszt wykonania dodatkowych 4 okrągłych (pod potencjometry) i jednego prostokątnego (trochę większego niż ten na gniazdo zasilajace) otworów? Szukam właśnie budki do mojego Uni.
Obudowa wyszła mnie 120zł, za 140zł oddam. Boczki z mdfu jak w moim Uni profilowane. Resztę na pw![]() | ![]() |
Jak będą 2 Uni do zasilania to można filtrek wrzucić przed nimi
Jest to moje i nie tylko spostrzeżenie z odsłuchów OB, bas z początku zachwyca na dłuższą mete trochę męczy swoją natarczywością.
U siebie umocowalem trafo z radiatorem i te elementy usztywnily podstawe. Mialem pewne obawy ze 1mm na spodzie nie wystarczy ale sie mylilem jak wszystko skrecilem.Jeszcze jak Panel to chwyci to w ogole (+ dodatkowo pokrywa gorna), trafo jest jedynie na podkladce gumowej - skrecone jest lekko, a naprawde lezy solidnie, tez sie obawialem na poczatku ze moze sie wyginac.
Szkoda że boki nie sa z metalu, zawsze to trochę lepszy ekran. Ogólnie obudowa jest bardzo OK !