oklej przod i gore HDFem
zaokraglij krawedzie
polysku i tak nie uda sie nalozyc, wiec lepiej pokryj jakas struktura
zaokraglij krawedzie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Niby dlaczego? Na HDF nie widzę problemu - no ale bez kompresora nie ma szansoklej przod i gore HDFem
zaokraglij krawedzie
Niby dlaczego? Na HDF nie widzę problemu
co to jest...hertz?
ale hard-core
i do tego pewnie jeszcze min 2x12"... Hehe
dt284 dzwiek nie chce sie oderwac
Bo nie ma góry i jest za cichy w stosunku do 4 midbasów![]()
GMSa 1929 tam zastosujcie
nie, od dawna lezaly na garazuAle pewnie wzięliście ten zestaw z promocji?
http://www.audiosklep.pl/carpower-ne...65-p-2208.html - wychodzi taniej niż prosto od monacora ;/
polysk nie wyjdzie bo nie bedzie idealnie rowno
myslalem ze pokaze cos ciekawego w chwili powiewu nudy... ale ruffpl przegial
![]()
![]()
slupki do lanci kappa pod wavecory
w takim razie musze poszukac ciekawszych zdjec
---------- Post dodany o 20:57 ---------- Poprzedni post o 20:51 ----------
![]()
jak szalec to szalec![]()
No cóż, tylko pozazdrościć. Ale ja nie zazdroszczę bo car audio mnie nie interesujeszaleć mówisz
Tak zupełnie na luzie. Nie wydaje się wam, że Polacy (pewnie nie tylko Polacy) to taki śmieszny naród. Ja czasami zauważam pewną tendencję, niekoniecznie nawiązując do audio. Trochę mi to przypomina rywalizację dwóch sąsiadów. Jeden sobie kupił nową plazmę 37 cali, to drugi w ślad za tym pierwszym kupił 50 cali. Facet wstaję od swojego ogromnego 50 calowego telewizora i spogląda przez okno, a sąsiad podjeżdża pod blok nowiutkim Oplem. No, ale po kilku miesiącach właściciel Opla parkuje obok Mercedesa, który okazuje się być samochodem sąsiada. Właściciel mercedesa wstaje rano i patrzy przez okno, a sąsiad buduje sobie willę ![]() Faceci mają coś takiego, że lubią walczyć na jakieś gadżety ![]() | ![]() |
Bo jak narazie to ich wyglad to tragedia...
Jaki samochód? Ładnie dopasowaneszaleć mówisz
Staropolskie zastaw się a postaw się. Dlatego zdecydowana większość woli kupić używany paroletni samochód wyższej klasy (najczęściej bity, z cofniętym licznikiem od turka) niż nowe, tańsze auto. No bo jak to będzie wyglądało jak sąsiad podjedzie A6 a ja fabią... | ![]() |
Zrobiłem kolejne wiziki, stara wersja najbardziej po lewej. Spróbowałem wziąć sobie do serca Wasze uwagi i oto efekt: (monitor środkowy od tego po prawej różni się tylko tym że ścięcia prawego są dodatkowo wklęsłe)
Zrobiłem kolejne wiziki, stara wersja najbardziej po lewej. Spróbowałem wziąć sobie do serca Wasze uwagi i oto efekt: (monitor środkowy od tego po prawej różni się tylko tym że ścięcia prawego są dodatkowo wklęsłe)