Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie, bo ZDT ma inny front i rozstawienie głośników.Czyli ZDT 3.5 od ZAPH-a
Nadanie frontowi wyglądu trumny nie pasuje mi kompletnie.
Tak przy okazji się spytam: macie jakiś patent na podkładki mikowe pod LM4780?
Ale po jakie liocho tak maly tweeter skoro jest tak daleko odsunięty? Skoro nie masz zbyt dużej wiedzy o budowie kolumn to mogles skopiować gotową konstrukcję, a tak to ani nowe przemyslane kolumny, ani sprawdzony projekt.Zwrotnice wykonam na koncu wg projektu, ale zmontuje ja tak aby miec mozliwosc doboru elementow jak opisal to zaph ( czyli i tak pobawie sie w pomiary).
Czego tu zazdrościc? Schrzanionego projektu?Nie przejmuj się zazdroszczą. Ci![]()
Pawle- co mas na mysli piszac o niedociagnieciach stylistycznych? Co wg ciebie mozna byloby poprawic?
ja mam mike w arkuszach - wycinam co chceTak przy okazji się spytam: macie jakiś patent na podkładki mikowe pod LM4780? Niby to obudowa TO-220, ale szeroka -- nigdzie nie mogę znaleźć odpowiednio dużej podkładki.
Nie przejmuj się zazdroszczą. Ci![]()
tak, zazdrosze tego ze ci sie chce
ja mam ochote tylko na proste skrzynki. jak zaczne myslec o ladniejszych to juz mi sie odechciewa meczyc sie z nimi pol roku :/