• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

@Pawel S. - fajny uni bedzie :P

P.S
wow, napisalem post - odkad forum zamula to tu w ogole nie zagladam, zenua

kilka dni glupich szkolen i monitorki prawie gotowe;)
kat - tonsil gdn 15/40/5 + xt25 (stare zapasy...;p)
tak cudny - lekarz, w tym roku odebralem dyplom, aktualnie jestem na stazu;)

Nie na temat...
ja bym zapytał po ile zwolnienia ;)

A tak poważnie to mIKI brawo!
Podziwiam wybór zawodu.

Nie na temat...
dzięki chłopaki, wszystkim młodym polecam takie studia, było naprawdę fajnie;) Paweł, specjalizacja będę martwił się po stażu, poważnie myślę o ortopedii;)

Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Inne specjalności zarabiają znacznie więcej, ja p porostu lubię to robić. Gdybym myślał o kasie wybrałbym coś innego, lżejszego i bardziej lukratywnego;) orto to kawał ciężkiego chleba.

Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2

Nie na temat...
Na pewno jest to elitarny zawód, który przynosi wiele satysfakcji, ale trzeba harować jak wół całe życie. Nawet jeśli są pieniądze to nie ma nic za darmo.

Za kilka dni przedstawię moje monitorki na forum,muszę zrobić jeszcze maskownicę i porządną sesję zdjęciową :) A teraz dam tylko poglądowe zdjęcie:

Załączniki

• moni 3.jpg
    moni 3.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 0
A widzisz,ja tak samo mówiłem,ale inni mówili że srebrny będzie ładniejszy i żebym tak zostawił.

Ładniejszy by był bdybyś miał jakieś inne akcenty srebrne. A jak jest wszystko czarne to lepiej wyglądał będzie czarny BR.

6b4af8a8c204265f.jpg

37563d190ade6537.jpg

a593370f12270b93.jpg

symasym, wnętrzności pokaze jak całosc bedzie skonczona( szlifowanie, malowanie) wzmacniacz wielkosci kartki A4, waga prawie 6kg. W srodku unizab i softstart ale to za jakies 2 tyg wrzuce.

Ostatnia edycja:
Kształt też bajka. Moje moduły wysokotonowe będą w podobnym stylu (lecz nawet nie zaczęte :(). W tej chwili koniec sezonowania niskotonowych. Biorę się za klejenie.

Jeszcze skosy 45" w monitorach wg Pawła zawiłej instrukcji :)

Powrót