• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

w zasadzie i tak czekam na budki

i jeszcze conajmniej tydzien poczekasz ;)

nie kupisz czarnych wkretow innych niz gips-karton
przepraszam, poprawiam sie - w STXie kupisz w rozsadnej cenie. szkoda tylko ze lepki maja troche duze :/

A to niebieskie to, to Matiz?
wiem ze to zlom, ale nie obrazaj go! to astra F ;)
poprzednie glosniki sie miescily. nowsze juz nie :P
jest zima wiec szyba nie musi sie otwierac do konca :D

---------- Post dodany o 23:34 ---------- Poprzedni post o 23:33 ----------

widze ze SW mnie uprzedzil ;)

---------- Post dodany o 23:35 ---------- Poprzedni post o 23:34 ----------

byl STX 17SW, ale jak na zlosc juz ich nie ma :(

Będzie nowa wersja na koszu typowo do caraudio

to fajnie, ale zobacz na paradoksy
1. nareszcie znalazlem zastosowanie dla wersji 8r - 2 drogi na szerokopasmowce o ktorych rozmawialismy ponad rok temu po AS2011
2. wersja 4r na takim uniwersalnym koszu bedzie oznaczala ze glosniki mozna zamontowac w drzwiach. a tam totalnie sie wylozy :/

Zobacz w jakiej to jest kategorii i przypatrz się nazwie :) gdM; znaczy średniotonowy :/

jak ma byc maly i z niskiej serii to bym poszukal starego GDN 14-50-4 SS. w 6 litrowej obudowie zamknietej potrafil zadziwic basem ;)
byl mega cichy, ale to nie problem przy takich szerokopasmowkach

IMG_4932.jpg

takie tam pierwsze odsluchy na zwrotnicy
niestety do poprawki

OEMowy excel + 22mm alu seas
jak narazie gra zbyt jasno. musze calosc przyciszyc bo bas gdzies znika
kolega nie odrobil pracy domowej i nie dostroil tuneli... :/

Te magnezowe Seasy ogólnie grają jasno i bardzo szczegółowo. Moja 18 grała jako nisko średnio to basu mi nie brakowało. Pewnie zależy tez jaka zwrotnica.

Powrót