• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Ale pewnie liczy sie gotowy projekt i dlatego wybor padl na takie glosniki. Wg mnie projekt tez bez sensu, szczegolnie z tym sredniakiem.

Potrzebuje skleić dwie maty bitumiczne ze sobą.
Pokryte są one folią, którą ciężko zerwać.

Jakie macie sposoby na zerwanie tej folii i sklejenie tych mat?

sub30litrowproporcje.jpg

obie skrzynki maja po 30 litrow
takie tylko zobrazowanie ile miejsca potrafi zaoszczedzic odpowiednia skrzynia ;)

IMG_0353.jpg

produkcja prawie masowa
jutro powinienem skonczyc oklejac

przeciez wiem co robilem - obie maja po 30 litrow :p
tak, nadal ta gowniana astra brata. czekamy az sie rozsypie :D

---------- Post dodany o 11:21 ---------- Poprzedni post o 11:06 ----------

o qr... faktycznie pierwsza jest o 3 litry wieksza. jak ja to zrobilem? :/

20130118150630.jpg

20130118150645.jpg

20130117170101.jpg

Kino, fronty na Seasie L26 w TL, Founteku FW168 i Usherze T9950, oraz central na 2x Fountek FW146 + Usherze T9950 oraz monitory na Founteku FW146 oraz Usherze T9950.

Fornir orzechowiec, terminale z nierdzewki, pochylenie 4 stopnie, ścięcia.

W pełni autorska konstrukcja, moje zwrotki, mój projekt oraz wykonanie. Zdjęcie na szybko u klienta.

to ze graja dobrze to sie symyslam po samych glosnikach
ale masz racje, zadnego nie slyszalem (L26 chyba jedynie na AS w harpiach) wiec nawet nie mam wyobrazenia jak to moze grac

Kino, fronty na Seasie L26 w TL, Founteku FW168 i Usherze T9950, oraz central na 2x Fountek FW146 + Usherze T9950 oraz monitory na Founteku FW146 oraz Usherze T9950.

Dlaczego we froncie zdecydowales sie na fw168? Wg mnie fw146 jest w kazdym aspekcie lepszy od fw168 w przypadku zastosowania go jako sredniotonowy.

Powrót