Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ale kosz i zawieszenie w tym daytonie tez wyglada jakby to byl STX![]()
A do mnie przyszła kolejna paczka z seasami. Chyba spróbuję zbudować swoją pierwszą TLkę.
patrzac na zdjecie tez myslalem ze 18cmTo L22
proponuje sie do kogos przejechac i posluchac TLkipoczytać, bo moja wiedza o TLkach jest zerowa
PS ale jestem zły bo jedna kopułka jest z leciutkim wgnieceniem :/ wizualnie przeszkadza, zobaczymy jak to wyjdzie w pomiarach...
proponuje sie do kogos przejechac i posluchac TLki
mi nie podpasowal ten typ obudowy
Nie polecam spodziewać się cudów. To po prostu pewien typ obudowy - jak OZ, BR, OB - ma swoje plusy, jak i minusy, swoich zwolenników jak i przeciwników. Osoby niedoświadczone podchodzą do tematu przeważnie ze zbyt wielkimi oczekiwaniami i później opinie są, jakie są. Moim zdaniem jest to obudowa dająca najwięcej możliwości kształtowania dźwięku (bo np OZ i BR maja bardzo restrykcyjne ograniczenia), ale z drugiej strony wymaga bardzo dużo pracy, która nie zawsze musi spełnić nasze oczekiwania - z drugiej strony, dobrze opracowana potrafi pozytywnie zaskoczyć. Cóż... działać, działać, działać, opinie w sieć wylewaćCzasem przeglądam temat " Linia transmisyjna, wady zalety, ciekawostki" i w większości to wypisywane są tam same pochwały.
http://diyaudio.pl/showthread.php/2...jekt-by-LuSzTi?p=360982&viewfull=1#post360982Pawel a jakiej TL sluchales , moze cos z nia bylo nie tak?
Dobrze jest, jak po cieciu formatek, material polezakuje kilka dni w temp pokojowej przed sklejeniem.Wczoraj cięcie formatek. Dzisiaj frezowanie.
Będzie moje pierwsze TL.