Ja jak pierwszy raz używałem szpachli to dalem do puszki utwardzacza i po 5 minutach miałem kamień. Zużyłem go prawie wogóle i na przyszłość wiedziałem już aby odmierzać sobie mniejsze porcje![]()
ja juz przerabialem ten temat przy subie

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja jak pierwszy raz używałem szpachli to dalem do puszki utwardzacza i po 5 minutach miałem kamień. Zużyłem go prawie wogóle i na przyszłość wiedziałem już aby odmierzać sobie mniejsze porcje![]()
Szpachlowac kazdy moze Powoli czas konczyc
Ja to tylko caly czas zastanawiam sie, po co Wam te wkrety?
Ja używam wkrętów tylko dlatego, bo mi się nie chce czekać aż klej zaschnie.
Jak ktoś nie ma ścisków ani czegoś żeby docisnąć to wkrętami można bardzo dobrze dwie części do siebie docisnąć podczas klejenia.
Ja mam sciski a i tak mocniej dociagne wkretem niz tym calym sciskiem. wiec stosuje to i to na zmiane zupelnie nie wiem o co kopie kruszyc.Pewnie, to wtedy lepiej zrobic byle jak![]()
PM wyjaśnij dlaczego jak ktoś nie użyje ścisku w wkręci wkręty to jest zrobione byle jak?
A to nie ma tool boxa i spam postu w tym dziale? Marian, zrób porządek..
Po prostu nie da sie zrobic idealnej powierzchni jesli wladowalo sie w nia mase wkretow. Szpachla na karoserii samochodowej to nie to samo co szpachla w dziurze po wkretach.
Dlatego uwazam, ze robienie obudowy na wkrety, to robienie byle jak...
Czekaj czekaj, zapomniałeś o HDF-ie nakładanym na obudowę aby uniknąć klawiszowania