A śmiałeś się ze mniePo tym co teraz słyszę to brak mi słów a byłem cholernie sceptycznie nastawiony a czy warto to zależy czy masz tyle wydać![]()

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A śmiałeś się ze mniePo tym co teraz słyszę to brak mi słów a byłem cholernie sceptycznie nastawiony a czy warto to zależy czy masz tyle wydać![]()
A śmiałeś się ze mnie![]()
Na temat pana B i jego sure to szkoda słów, robi się drugie gc.
Gdyby się zebrało kilka osób na e-450 można by pomyśleć, mój pierwszy klon accu i nie wiem po co się dalej aż po 7100 pchałem.
Choc czytałem opinie, ze jedna końcówka klasy D, bardzo popularna ostatnio zjada większość konstrukcji DIY na śniadanie
Jej koszt to ok 300zl za stereo z zasilaczem impulsowym
Nazwy nie wymienię
Najlepiej to na kuriera zwalić, ze nadawca zle zapakowal paczke
Kurier nie ma nic wspólnego z tym co jest w paczke
Skad ma wiedzieć co tam jest i jak powinno sie to zapakowac
Odbiera to co mu klient da
Zastanów sie co za głupoty piszesz!
napisałem jak się nazywa, kto chce to sobie znajdzieChoć wyraziłem swoją opinię i coś czuje że trafną
Ale żeby nie było pewnie zbuduje żeby przetestować. Wszyscy tak chwalili symka, ale accu go zjada w palcem w .... nosie
A skad kurier ma wiedzieć co jest w środku zapakowane?Lukasz, nie zwalam na kuriera, tylko pisze, ze kurier nie powinien przyjac takiej paczki, poniewaz w trakcie wysylki, to na nim spoczywa odpowiedzialnosc. To ze kurier przyjal tak zapakowany glosnik swiadczy tylko o tym, ze mial to gdzies i nawet jakby sie cos stalo z paczka w transporcie, to zrzucilby wine na nadawce paczki.
Widze, ze korzystasz z tych samych firm co jaJak wysylam paczki poczta, to babeczka z okienka przyglada sie paczce, czy jest solidnie zapakowana, pyta czy cos sie moze potluc, proponuje nadanie na szczegolnych warunkach. Po prostu inne podejscie. A kurier przyjezdza i bierze co mu w rece wpadnie, bo ma z tego dodatkowe siano, a jak sie cos stanie w transporcie, to i tak trudno od nich cokolwiek wyciagnac, bo zwalaja wine na nadawce lub odbiorce. Pocztowcy nie maja placone od paczki, tylko od godzin pracy, w przeciwienstwie do kurierow...
A kurier przyjezdza i bierze co mu w rece wpadnie, bo ma z tego dodatkowe siano,
A słuchałes obu, ze wydajesz opinie?
taka paczka kwalifikuje sie do niestandardowego opakowania i nadawana jest na innych warunkach. wiec tylko tego kurier powinien sie czepicLukasz, nie zwalam na kuriera, tylko pisze, ze kurier nie powinien przyjac takiej paczki, poniewaz w trakcie wysylki, to na nim spoczywa odpowiedzialnosc.