Podobnież mogą być nawet szkodliwe przy przepaleniu tylko jednej gałęzi w trakcie pracyI tak te bezpieczniki nic nie dają.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Podobnież mogą być nawet szkodliwe przy przepaleniu tylko jednej gałęzi w trakcie pracyI tak te bezpieczniki nic nie dają.
Dokładnie, jak nie ma zasilania na jednej gałęzi to druga się pali. Sprawdzone empirycznie. Teraz jak przeniosłem sprzęt z pracy do domu to mam spokój. Eski na głównej tablicy mam tak czułe, że małe bele co i wywala. Idealne zabezpieczenie wzmacniacza. :biggrin:Podobnież mogą być nawet szkodliwe przy przepaleniu tylko jednej gałęzi w trakcie pracy
Podobnież mogą być nawet szkodliwe przy przepaleniu tylko jednej gałęzi w trakcie pracy
Około 25 litrów, tyle, że to jest RS180-4Jaka dałeś objętość?
OMG, wierciłeś wkrętarką? No to się nie dziwię, że 12000obr/min bez regulacji (!) wierci lepiej i szybciejkupilem wczoraj do wiercenia w PCB
mimo ze to raczej zabawka to i tak wierci sie o niebo lepiej i szybciej niz wkretarka
Oto mi właśnie chodziło, widzę że efekt niezły. Wyschnie i będzie dobrze.
Jak będziesz kleił na kontaktowy czy na żelazko ? na kontaktowy będzie cieżko utrafić tak żeby zgięcię było na zaookrgleniu, chybaże kleić "na raty"
Około 25 litrów, tyle, że to jest RS180-4
dzięki ![]() Formę jak widać buduję na jabłkach ![]() | ![]() |
A ma ktoś jakiś patent na stojak DIY do takiej wiertarki ? W wolnej chwili zbadam przydatność układu z załącznika.