Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Co to będzie? Jakieś puzzle?
Prototyp gotowy
![]()
![]()
"prototyp" w sensie czy to będzie wyglądać, bo czy działać to to jest za małe aby sprawdzić.
Teraz jest HDF, dywanik, kostki gąbki o grubości 3cm.
Wyjściowo ma to inaczej być zrobione: HDF lub cienka sklejka, na to gąbka grubości 1cm, kostki z gąbki o grubości min. 3cm.
Muszę tylko znaleźć tanią szarą gąbkę, lub sprawdzić czy się da pofarbować tą tapicerską.
No i wszystko ma być ładnie docięte, bo teraz to fuszerka![]()
Można tak zrobić ale nie zawsze się to udaje dopasować filtr innego wysokiego tak aby pasował do istniejącego filtru niskiego. Jeżeli nie masz tej konstrukcji a zamierzasz tylko na niej bazować to możesz wykorzystać tamten fitlr jako punkt wyjścia ale w miarę potrzeby go modyfikować tak aby pasował do nowej kopułki.
Może być fajny efekt na scianie
znam osobe która ma ten sam projekt i morel nie podszedl... pewnie to jest kwestia projektu zwrotki. wiem ze autor dał możliwość dłumienia morela różnymi wartościami..
To i tak nie będzie działać.
Działać będzie ale mam wrażenie że od ciężaru wszystko odpadnie
Na zdjęciu gotowca masz inaczej bo ciężar rozkłada się na większej powierzchni.
Nie wiem co do za gąbka ale nawet ta co mam na ścianie opada i robią się szczeliny a jest to zwykła płaska grubości 2cm.