Proponuje w pionie na boku postawić 0,47mH, zwłaszcza jeśli to sa cewki rdzeniowe
wszystkie powietrzne ok ta 0,47 pójdzie w pionie ino które ułożenie jest prawidłowe bo nigdzie nie są opisane wyprowadzenia kabli
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Proponuje w pionie na boku postawić 0,47mH, zwłaszcza jeśli to sa cewki rdzeniowe
Chyb tylko innych cewek w przypadku zwrotnicy.Najważniejsze, żeby w osi cewki nie było elementów,
Prawie jak H-PAS TL http://www.twindigital.gr/main.php?w...m_2=2&lm_3=117
Wstepna zwrotka do bialych kolumienek gotowa, troche dziwne filtry wyszly jak przeslucham to pewnie i tak cos pozmieniam.
Zadziwiajaca jest ilosc basu z tego malego RSa. Pomiar gotowego monitorka w niewytlumionym pudle. Jak mi sie wavecor nie spodoba to frez i tak mam na tyle luzny ze sie w niego zmiesci vifka ne25, albo dorobie froncik i kupie ne19, narazie sie jednak na to nie zanosi. THD na niskich czestotliwosciach ciezko mi bedzie poprawnie zmierzyc wiec jest jak jest.
![]()
![]()
Ten kond 100u to chyba jakaś pomyłka :???:Wstepna zwrotka