Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hmm, mdf raczej nie wytrzyma. Rozwarstwi sie na mocowaniu od naciągu. Chociaż spróbować zawsze można. No i zależy też od naciągu gumek.
To alu jest?Jeszcze wiercenie i polerka lub "szczotkowanie"
Jeżeli tak wyglądaja Twoje monitorki to zdecydowania zrobiłbym czarne te uchwytyJeszcze wiercenie i polerka lub "szczotkowanie"
Tak, kawałek płaskownika przycięty na wymiar z długości.To alu jest?
Spoko, też to brałem pod uwagę. Jeszcze się zastanowie.Jeżeli tak wyglądaja Twoje monitorki to zdecydowania zrobiłbym czarne te uchwyty![]()
nawet na mocnym laserze i cienkiej blaszce jakosc powierzchni jest gorsza niz na duzo grubszej czarnej
na stali boki sa gladkie.
A wykorzystanie wskaźników choćby z meratronik v-640 ma sens?
Lepiej i taniej jest kupić amperomierz ze ściąganym bocznikiem lub miliwoltomierz, wydrukować i nakleić skalę, dorobić podświetlanie.
Te duże gdyby miały porządne ustroje to było by warto tyle wydać, ale w obecnej chwili nie.
Ja je kupiłem bo myślałem że pójdę na łatwiznę i będzie ok, niestety. Dopiero po przeróbce zaczęły działać dobrze ale jeszcze nie do końca zadowalająco.