• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Już gra :)
ozw7dnw5z28futwodhy3_1407065725.jpg

Trochę prowizoryczne podłączenie, ale wszystko śmiga. Krok do przodu w kierunku ukończenia projektu.

Duże podziękowania dla Borysa za pomoc i sugestie. Oczywiście nie byłbym sobą, gdybym nie zrobił kilku kretyńskich błędów w stylu tranzystory 2SA/2SC zamienione miejscami :P
Obyło się bez żadnych palonych elementów, swoją rolę odegrał tutaj elektroniczny bezpiecznik ;)

A jak myślisz ? ;)
gdm14 scx ;)

To fx200 z twoim wavecorem na górze ;)
Mam chyba z 5 wersji z różnymi wysokimi tego ;)

Moje STX-y "w czerwieni", docierają się :biggrin: w salonie Emar na Fordońskiej 16 B w Bydgoszczy.
Zapraszam posłuchać.

supply wersja pro - zalezalo mi zeby radiatory nie wystawaly za obrys plytki heh
vka5zktrt0o0j5v62us4_1407337062.jpg

Fajno, cos sobie podpatrze, bo rowniez pracuje nad 3way stx :P
Od dołu jest zmodyfikowany filtr stx i od razu Ci powiem że nie warto z tym walczyć bo ten filtr jest dobry .
Pachnie misiomorem ;)
Wymaga tylko drobnych zmian do nowych głośników .

od rana niecierpliwie czekam
Przecież pisałem że wieczorem będzie :P
Musiałem dokumentację zrobić a to nie jest to co ptaki i inne misie lubią najbardziej ;)

Powrót