Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ale ja zacytowałem słowa sylwekzz. Nie wiem kto pił a kto nie, ale z jego wpisu wynika że "kopara opadła" po paru głębszych ![]() | ![]() |
Napisałem, że po alkoholu odsłuchy są zgubne i niemiarodajne. Tylko to chciałem przekazać. Odpisałeś że nie każdy pił, więc i ja odpisałem. Nie traktuj tego jako atak. Ja na AS (nie pamiętam w którym roku) zrobiłem test z ciekawości, po spotkaniu u Turka i wypiciu piwa poszedłem znów do Sobieskiego, do pokoi które miałem już "osłuchane". Jaki był tego efekt? zgadnij ![]() Każdy pokój się podobał, bo w każdym "grało"... ale żeby ocenić, powiedzieć coś więcej, to po prostu trzeba być trzeźwym ![]() | ![]() |
o to sie nie martwieTeraz ja muszę dorównać robiąc im godne paczki tak żeby wyglądały tak jak grają
a co te twoje płytki taki fioletowe??
Kuźwa co tu się porobiło?! Accutony, Illuminatory, Revelatory. A gdzie przyjemność dłubania, uzyskania dobrego efektu z budżetowych przetworników
Ty nie miałeś czasem jakiejś przyzwoitej piły stołowej? W "mojej" hurtowni tną idealnie ale mimo to zacznę zbierać kasę na coś takiego, może używanego:
Swoja droga Castorama znowu przeszla sama siebie, i odchylki od podanego wymiaru do 2mm...
Ty nie miałeś czasem jakiejś przyzwoitej piły stołowej? W "mojej" hurtowni tną idealnie ale mimo to zacznę zbierać kasę na coś takiego, może używanego:
http://www.maktek.pl/pila-formatowa-...00/produkt-241
Zależy na jakiego gościa trafisz.
Dlaczego wziąłeś laminowaną?