Dawaj temat do gotowychPodziękowania dla Was bo pomysł na głośnik, panel itd to wszystko wyszło od Was. Ja tylko pozamawiałem elementy i tyle.

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dawaj temat do gotowychPodziękowania dla Was bo pomysł na głośnik, panel itd to wszystko wyszło od Was. Ja tylko pozamawiałem elementy i tyle.
nie tania zabawa(kusi mnie żeby dać na front 3mm aluminium
Powrócił czas, kiedy trzeba się skupić na oprogramowaniu do dwóch przedwzmacniaczy. Jeden Taz'a, drugi "mój" na bazie projektu Raven'a:
![]()
![]()
W wakacje niestety nic nie robiłem bo nie było czasu, teraz z powrotem zacząłem.
Nie potrzeba do tego frezu z łożyskiem.zrobiłem taki szablon z mdf do wycięcia dziury na frezarkę z pierścień kopiującym
Frezem palcowym, no i pierścień kopiujący, czyli w moim przypadku szablon +3mm na wymiarze.Jakim to frezem robiłeś?
A kto pisze o frezie z łożyskiem.Nie potrzeba do tego frezu z łożyskiem.
Frezem palcowym, no i pierścień kopiujący
A kto pisze o frezie z łożyskiem.
Nie miałem, a pewnie i kosztuje parę złotych.No w sumie można użyć frezy z górnym łożyskiem, wtedy szablon musiał by być tych samych wymiarów co otwór.