Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
rok później: :lol:
Trol. - te duże kolumny to co za projekt?
Poloz na to chociaz jakis poliuretan z walka Chyba, ze masz zamiar to jeszcze kiedys fornirowac.
Ogólnie robisz tak samo jak na warstwie z miedzą tylko pamiętaj mirror kliknąć w eagle, nie wiem jak gavron04 ale ja jeszcze psikam to lakierem,- błyska sie ładnie i łapie kontrast
rok później: :lol:
2x Izolant + 5 warstw podkładu poliestrowego. Fornir to "Drzewo Tygrysie Flader" z CDO. A na monitorach Heban Makasar.
Dzięki.http://diyaudio.pl/showthread.php/21...jekt-by-LuSzTi
gavron04
Ale fajowska plytka. Ja nawet nie wiedzialem ze mozna tak opis naprasowac, musze przetestowac.
Poczekaj jeszcze tydzień.
(Pamietaj, zeby zastosowac papier kredowy o maks gramaturze 90g (ja uzywam papieru z "polyskiem")
czyli cienki papier, a nie masz przypadkiem efektu bąbli po wystygnięciu prasowanki w miejscach wolnych od tonera, zauważyłem im cieńszy papier tym większą ma tendencje do bąbli co przekłada się na zniszczeniu tonera w okolicach bąbli, szczególnie jak są wąskie ścieżki <0,4mm .
Świetny efektJuż psychicznie nastawiłeś się na szlifowanie?
Jak skończysz, to będę musiał podjechać![]()
Trol. - jak to gra? Na czym tego słuchasz? W jakim pokoju?
Jakby co to mogę przepatrzeć PCB i pomóc w uruchomieniu.Wpadaj śmiało tym bardziej, że niedługo powinna ruszyć e-450 (jeśli nie puści dyma), brakuje mi tylko softu i kilku pierdół.
Na którym 'biegu' szlifowałeś? Próbowałem na 2 z delikatnym naciskiem.