Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
O co chodzi z tym, że w tym projekcie coś "brzęczy"?
Też tak rownalem moją obudowę, do tego bosch i szybko idziePapier scierny 40-80 tez daje rade![]()
Mi w Leroy próbowali wmówić, że 18mm ścisnął im się pod ciężarem do 16mm i dlatego połowa formatek 16 mm połowa 18 mm.... ![]() | ![]() |
Tak potwierdzam posiadam takową w swoim warsztacie i nie zamienił bym jej na inną. Do lekkich prac wygodna i precyzyjnaMAKITA RTO700C - rewelacja!
ja tylko pokazalem uniwersalnosc tej frezareczkiPaweł- zasadniczo nie dziwię się że stanęła . Przeznaczenie tego narzędzia wg założeń producenta było nieco inne niż ciężka praca ;-)
widze ze nie zrozumiales co jest tak fajnego w tej malej frezarceJeśli byłbyś wstanie wydusić więcej grosza polecam silniejszą RP2300 ( albo nowsze modele )
ja mam mocniejsza celme, ktora duzo lepiej radzi sobie z wycinaniem otworow pod glosniki...Pawle, właśnie chcę zakupić frezarkę bo będę wykonywał nowe kolumny 3 way.
Myślisz, że ta frezarka podołała by zadaniu? Czy jednak lepiej kupić coś mocniejszego?