• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Zrozumiałem zrozumiałem jednak skosy jadę na formatówce a otwory cyrkiel i fru w 2 przebiegach . Zwyczajnie wolę mocne narzędzia i nie twierdzę że tamtą ferazarką się nie da . Ot takie własne przyzwyczajenia . . Za to Twoja propozycja była by dla mnie idealna do przycinania forniru na krawędziach

tej - loża szyderców a czy ja gdzieś napisałem że formatówka jest moją własnością ?
złośliwce hehehe -

frezy dostaję od przyjaciela takie które już nie chodzą u nich na maszynie (używki) nie tyle spiralne co skośne zęby mają

edyta - marki frezów nie znam ale obstawiam że gdybym miał je zakupić nowe to pewnie byście robili ściepę na wieniec bo zszedł bym na zawał widząc rachunek.

Tak czasem narzekamy na koszta naszego hobby a musze zdradzić że czasem warto coś komuś zrobić za ładny uśmiech bo wtedy ludzie są jakoś bardziej chętni pomóc gdy czegoś nam potrzeba

Ostatnia edycja:
tej - loża szyderców a czy ja gdzieś napisałem że formatówka jest moją własnością ?
złośliwce hehehe -
w koszalinie nikomu sie nie chcialo ruszyc na takie zabawy :/
tutaj jeszcze nie szukalem stolarni

frezy dostaję od przyjaciela takie które już nie chodzą u nich na maszynie (używki) nie tyle spiralne co skośne zęby mają
pokazesz?
jak to sie spisuje?

wjadę do roboty to podrzuce foty bo od tygodnia siedzę a raczej leżę na L4 ( jedyny powód że mam tyle czasu na forum)

ten się czepił ;-) L-4 czy ZUS ZLA ....dla mnie róznica żadna a jak jakimś biurwom w zusie to przeszkadza to niech sobie nazywają jak chcą

Whoa. Niezła robota, ja po wierceniu stereo mam dość... ;) Ciekawe ile osób polutuje i się pochwali :)

Potwierdzam na podstawie tego co otrzymałem, że płytki są bardzo dobrze wykonane. Będą czwarte końcówki. Tak dla sportu i aby nie wyjść z wprawy w posługiwaniu się lutownicą...

Whoa. Niezła robota, ja po wierceniu stereo mam dość... ;) Ciekawe ile osób polutuje i się pochwali :)

Dzięki :) Mam nadzieję, że większość polutuje i się pochwali :) Na "pocieszenie" lutowanie stereo to jakieś 2-3h.

Moglbys powiedziec czym wiercisz? Przy takiej ilosci dostal bym szalu.

No nie było lekko ;) Wszystkie wierciłem za 1 razem. Proxxon fbs 240e + statyw. CNC by się przydało :/

Manufaktura Gavron, później się do Ciebie US przyczepi :P

US, czy literówka? :P

PCB do VSHA HD pocięte, dzisiaj będę pod wieczór robić, wyjdzie 8 kompletów - ogłoszenie jest w trakcie akceptacji przez moderatora.

Powrót