Chętnie przyjmę parkęI co teraz

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Chętnie przyjmę parkęI co teraz
No ja tam bym posłuchałI co teraz
Może się okazać, że bedę chciał odstąpić.Chętnie przyjmę parkę![]()
No ja tam bym posłuchał![]()
Kostka Bardzo wygodne rozwiązanie .
No i dlatego jaki ma byc problem jak jest wiele ukladow w jednej obudowie blizej siebie? Jedyny problem może być między krzesłem a klawiaturą (lub lutownicą)No zobacz.. mam dac, wzmak obok, źródło, i jakoś nie mam z tym problemu.
Haa wyszło szydło z worka wszyscy tak robią a jeden odważny pokazałTez stosowalem kostki w zwrotkach, ale balem sie pokazac na forum, zeby mnie nie zjechali![]()
Ile takie foczyska?
Jutro się zagra :) Co powiecie na żarzenie dc? Są jakieś z tym problemy?[/QUOTE]
Co to za lampa?
Bardzo ładnie, klasycznie się prezentują, łączenie kolorów sprawia że nie są zwaliste. Jeszcze tylko pochowaj sobie kable od TV (jak ci się nie chce kuć, to chociaż w jakiś tunelik pomalowany farbą od ściany) i będzie miodzio.Kolumny w końcu wykończone
ad 1. Myślałem nad rynienką, ale nie odpowiada mi to jakoś. A widok kabli jakoś mnie nie przeraża![]()
ad 2. Przymierzałem cokół większy i mniejszy. Świadomy wybór
Dzięki za opinie![]()