Na leżącą obudowę się nie nadadzą ze względu na ułożenie żeberek, ale z obu można byłoby złożyć całkiem fajny tunel i pociągnąć ogromne moce.
Jednak poleci symasym w mostku na 1 radiator . A obudowa bedzie wzorowana na wzmacniacze Halcro

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Na leżącą obudowę się nie nadadzą ze względu na ułożenie żeberek, ale z obu można byłoby złożyć całkiem fajny tunel i pociągnąć ogromne moce.
te gadzety/ciuchy z logiem strony to ktoś tu sprzedaje? | ![]() |
Paweł ten fabryczny sprzed w Dusterze gra nawet znośnie zaskoczony byłem.
Teraz to auto podwoi swoją wartośćwygluszanie dustera dla kolegi ojca
Obserwuj forum to może się zrobi kolejne zbiorowe zamówienie ![]() | ![]() |
byly grupowe zamowienia na koszulki i bluzy/polary ale obecnie coraz wiecej firm robi druk komputerowy od 1szt logo masz dostepne tutaj pawel.lutuje.se | ![]() |
nie mam pojecia - nie ruszalismy audioPaweł ten fabryczny sprzed w Dusterze gra nawet znośnie zaskoczony byłem.
tak, podsufitka jest super!Podsufitka na kozaku
bez przesady. auto bylo i tak rozebrane bo robili blacharke. maty az tyle nie kosztowaly. a ze auto kupili okazyjnie (bite) to i tak sie oplacaloTeraz to auto podwoi swoją wartość
To chyba nie w Polscea ze auto kupili okazyjnie (bite) to i tak sie oplacalo