Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No właśnie ciekaw jestem bardziej od strony pomiarowej. Teoretycznie to sklejka w większości jest na pierwszym planie hmm..A kratownica myślę, że mocno nie zaszkodzi patrząc na blaszki Avcon http://www.avcon.com.pl/strona/obrazki/73_0_big.jpg
A u mnie wczoraj prace nad BG9 doszły do takiego etapu:
Obudowa po starym fisherze CA-120, jeśli ktoś chce to mam całą sprawną płytkę od niego do oddania. Kupiłem ten wzmacniacz, bo mi się front spodobał, przyszedł i zonk, bo głębokość obudowy wewnątrz to 20cm. Rzeźba była żeby wszystko upchnąć, ale się jakoś udało. Tylko prowadzenie kabli niestety dalekie od ideału, ale poza uporządkowaniem, lepiej nie będzie.
Do kompletu mam jeszcze tunerek.
W środku BG9, PSU Taza, sterownik Irka, przekaźnik do załączania zasilania na dwóch gniazdkach sieciowych z tyłu (do tunera i daca), sterownik VU od modushopa, wyskalowany i podaje w miarę prawdziwe moce. Nie zmieniałem frontu, bo oryginalny jest ładny (jeden minus, bo niebieski) więc tylko do 30W. Dalej wskazówka wali o ogranicznik, ale sporadycznie to się zdarza u mnie w domu. Zwykle jest raczej problem żeby w ogóle ruszyła. Mam jeszcze pre na opa2604 na pcb z unisonus, ale posłuchałem trochę bez, posłuchałem trochę z, jeszcze raz posłucham bez i podejmę decyzję, na razie skłaniam się ku "bez" No i mam oryginalne wyjście słuchawkowe z tego Fishera (zwykły dzielnik napięcia na oddzielnym pcb) ale żeby je zainstalować, musiałbym jeszcze jakoś odłączać kolumny, a że prawie nie używam słuchawek, to chyba odpuszczę sobie.
Zostało mi jeszcze uzupełnić nieużywane przyciski, uporządkować okablowanie i wyprowadzić gdzieś odbiornik zdalnego sterowania. No i ogólna estetyka.