• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Ok, to dla zachowania rownowagi miedzy polkami i wzmakami wrzucam focisza ;)

PMS DwaDwa.6 czyli PMC TwoTwo.6 dla bidoty. Wymiary zew i front zgodny z oryginalem. Tunel nieco dluzszy, zwrotnica pasywna, malowanie bedzie czarne ( na zdjeciu po izolancie ).

Zeby nie bylo ze nic nie robie to wklejam bo bardzo dawno nic tutaj nie wklejalem.

904aaa7d866a2651ecb7210c454a9384e248a565_1433714466.jpg

Jeszcze cos na dol bede musial dorobic, narazie gra to naprawde super, nie wiem czemu ten TW22 taki nielubiany :D, ja mam wersje z komora i mozna ja smialo nizej ciac.

Coś dziwnego dzieje Ci się między 7 a 10 kHz. Linie w fazie i przeciwko powinny się tam pokrywać a się nie pokrywają.

Po wyszlifowaniu podkładu był czas na przymiarkę głośników :-) Czasu mało na zabawy niestety:(

To jest podkład biały z samochodówki. Docelowo mam być biały połysk ale zastanawiam się jeszcze bo mat wygląda całkiem fajnie ;)

tylko jaki rozmiar?
bo cos nie rozpoznaje po zdjeciach

co to by nie bylo to i tak fajne kolumny za dobra kase ;)

Powrót