Pomóc? A nie wykrzywi ??
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Powoli koniec z zestawem dla ojca, miałem przerobić to co było dostępne na zestaw bardziej "cywilizowany" za jak najmniejszą kwotę.
Było to coś takiego, stara unitra z LW800 i jakiś GDW. Lw pełnym pasmem a GDW za jednym konsensatorem.. brzmienie tragedia zwłaszcza że wysokie były uszkodzone mechanicznie.
Po zmianach wsadzona vifa d27, GDN 11/35/5 i nieszczęsny LW, w tę samą obudowe po przeróbkach. Udało się całość sensownie zgrać i brzmi przyjemnie, chociaż były spore problemy bo umiejscowienie kolumn do dobrych nie należy. Odsłuchy a potem malowanie. Koszt zmian 240zł
Powoli kończę z stolikiem rtv. Zostało doklejenie na przodzie i tyle kolejnej płyty oraz frezy pozostałe.
No i czeka materiał na 4x15"
![]()
del
- - - - - aktualizacja - - - - -
![]()
Oryginalnie siedziały tam:
TONSIL
GDW 5/40/3
40W
TONSIL
GDW 9/15/6
15W
TONSIL
GDN20/40 (w wersji krajowej GDN 20/20)
40W
8Ohm
Obudowa zamknięta, zwrotnica 1 rzędu, zestaw gra przyjemnie w muzyce Disco Dance '80 (nie jest to zestaw dla kogoś doświadczonego, ale dla mnie zdecydowanie lepszy jak np. SCX+PJ), to co zrobiłeś to kalectwo. W OZ nie ma kilogramów basu. U mojego ojca w pokoju grają całymi dniami i nie męczą ( I <3 Celuoza).
Masz już takie ? :flapper:![]() | ![]() |