Dac na PCM1702, jak zresztą widać na focie, konwerter amanero + izolator + obudowa z modushop.
Jaki koszt całkowity?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dac na PCM1702, jak zresztą widać na focie, konwerter amanero + izolator + obudowa z modushop.
Ja zrobilem dzis niezly bajzel. Znalazlem chwile aby wkrecic glosnik do suba. Podlaczam wtykami bananowymi na próbę a tu cos charczy, drga i mnie niemilosiernie wnerwia. Dalem wieksze śrubki, potem śruby w koncu skończylo sie na rozetkach i imbusach ( przy okazji wysypujac zawartosc wszystkich pojemników gdzie tylko popadnie i pokój wygląda jakby bombe wysadzilo). W ten sposób z mojego dziaiejszego " kochanie zaraz wracam" zrobily sie 4 godziny. Finalowa próba.... i znowu cos drga jak na początku. Juz chcialem wszystkim p..nąć o podłogę, patrzę... a tu niedokręcony wtyk od gniazda podskakuje sobie w rytm muzyki.... :drool: Dokręcam i problem rozwiązany. | ![]() |
Zwrotka pierwszego rzędu dla CSS LD25X i SBA Satori MW16P-4
Jestem pewien że to zasługa tego akustycznego peszla. Czy lutowałeś w ochronnej atmosferze powietrza zawierającą jonizujące cząsteczki ?scena poszerzyła się o przedpokój a basss zszedł z parteru do piwnicy
nie lutowałem zalewałem złotem :biggrin: kupiłem od cygana na dworcu.. ale zarzekał się że czyste złoto bo kradzione ![]() | ![]() |
Jaki koszt całkowity?
Nawet wiem kto sprzedawał ![]() | ![]() |
ten css faktycznie tak dobry jak opisują ?
Gdzie najsensowniej go kupić?
A mozna było go miec za 700zl i to z dobrym odtwarzaczem cd
tylko delikatnie!No i parapet doczekał się czegoś powyzej tysiąca złotych za sztukę.
No i chyba ma już tylko jedną paręW Polsce to tylko od Pharoha
A słuchałeś tego ceramicznego Visatona? Bo np dla mnie kopułka CELL 25 mm to nie porozumienie i na pewno nie jest warta ponad 1000 zł/szt.Visaton do accu slabu to widze