• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Nie na temat...

nadal dość czysto u ciebie, to się chwali

Ja zrobilem dzis niezly bajzel. Znalazlem chwile aby wkrecic glosnik do suba. Podlaczam wtykami bananowymi na próbę a tu cos charczy, drga i mnie niemilosiernie wnerwia. Dalem wieksze śrubki, potem śruby w koncu skończylo sie na rozetkach i imbusach ( przy okazji wysypujac zawartosc wszystkich pojemników gdzie tylko popadnie i pokój wygląda jakby bombe wysadzilo). W ten sposób z mojego dziaiejszego " kochanie zaraz wracam" zrobily sie 4 godziny. Finalowa próba.... i znowu cos drga jak na początku. Juz chcialem wszystkim p..nąć o podłogę, patrzę... a tu niedokręcony wtyk od gniazda podskakuje sobie w rytm muzyki.... :drool: Dokręcam i problem rozwiązany.

Ostatnia edycja:
Zwrotka pierwszego rzędu dla CSS LD25X i SBA Satori MW16P-4
b87a43a32bc658d9eb5f138fa7b62343_1441949390.jpg

Nie na temat...
Jestem pewien że to zasługa tego akustycznego peszla. Czy lutowałeś w ochronnej atmosferze powietrza zawierającą jonizujące cząsteczki ?

nie lutowałem zalewałem złotem :biggrin: kupiłem od cygana na dworcu.. ale zarzekał się że czyste złoto bo kradzione:cool:

Ostatnia edycja:
No i parapet doczekał się czegoś powyzej tysiąca złotych za sztukę.
Choć nie moje, to i tak jest fajnie :)

A tutaj wysokotonówki do pary:

Powrót