• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Nie na temat...
czarne ładniejsze ;)
ale dziady chcą dodatkowo 200 euro do czarnej wersji

- - - - - aktualizacja - - - - -

Nie na temat...
Nie na temat...

Przy takiej muzyce jaką pan serwował w pokoju na AS (gramofon), nie szło tego posłuchać.
Audiofile mają baaardzo specyficzne gusta muzyczne, jak na razie tego nie rozumiem.

Nie na temat...
A wolał byś ruda tańczy jak szalona ?
masz jeszcze czas na taką muzykę :) ...

Zdaje się, że było zamówienie na takie PCB, gavron04 chyba organizował :)

szkoda trasować linie na tak dobrze pomalowanej blasze... Ja zawsze w takim przypadku obklejam całą blachę taśma papierową, nanoszę linie ołówkiem na wkłady, punktuje otwory i wiercę. Jak mam papier milimetrowy to naklejam go i mam wtedy 100% że wszystkie linie są równoległe lub prostopadłe.

Jak widać działam mechanicznie ;) raz że to dac v1 i czekam na v2 a dwa że ostania przygoda z modu. Jedyne co mogę powiedzieć że nitonakretki to piękna sprawa stąd takie trasowanie

7e6b40f789e94993adbeb3c2e7da24c8_1456601839.jpg

miejsce pracy gotowe. jutro rozpakowuje kartony i mozna powoli brac sie za elektronike :D

Ktoś zaraz pojedzie że wkręty widać :) Kiedyś była podobna akcja :D
Teraz spróbuj usiąść na "biurku" :)

ooo - zauwazyl buble :D
wymierzylem idealnie! ale zapomnialem uwzglednic listwy przypodlogowe :p
tak wiec regal nie przylega do sciany z zadnej strony :D (dzieki temu nie musze przenosic wlacznika ;) )

Powrót