Mam nadzieje że nie balansuje na granicy komercji na tym forum . Prosiliście o ciekawostki to podsyłam a że ludzie pytają to odpowiadam ...
Mnie sie podoba to co wklejasz i piszesz , bo są to konkrety , a nie zwykłe teoretyzowanie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mam nadzieje że nie balansuje na granicy komercji na tym forum . Prosiliście o ciekawostki to podsyłam a że ludzie pytają to odpowiadam ...
Kompromisy, kompromisy. Wszedzie cholerne kompromisy... ;/
O dyfrakcji napisano nie jedna ksiazke, wiec nie ma co sie rozpisywac.
![]() | ![]() |
jak wszyscy to wszyscy
to i ja sie pochwale
![]()
skrzynki czekaja juz 1,5 roku
Skąd takie ustawienie głośników..?DC28F + RS150P-8
i klon samego mnie :thumbup:Teraz tak zauważyłem że Paweł płodzi bliźniaczy projekt do Mnie.
tego jestem bardzo ciekawALX + 18SCX
mialem te male daytony. niby fajne, ale zeby to zagralo basem to musi byc pojemnosc w jakiej zagra juz 5-6" :???:2 x ND105-8 + 22TAF/G
- Bez problemu mogę włożyć w te same obudowy też PCX-achetnie bym porownal nasze wizje zwrotnic do tych glosnikow
- pojemność jak widaćmialem te male daytony. niby fajne, ale zeby to zagralo basem to musi byc pojemnosc w jakiej zagra juz 5-6"
wolalbym dopracowac wersje z alxem... ale brak warunkow i skrzynek testowych- Bez problemu mogę włożyć w te same obudowy też PCX-a
- To już twórczość właścicielaSkąd takie ustawienie głośników..?
To się raczej na zwrot kasy lub ponowne palenie z ich materiału nadaje, czemu chcesz im to puścić płazem ?