Pewno cienka blacha i za szybki posów to "latało" po stole.
Mi też u mnie raz zrobili trapez zamiast kwadratu.
Mi też u mnie raz zrobili trapez zamiast kwadratu.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
posuw jest automatycznie dobrany do grubosci blachy i ustawionej mocy lasera. powinni wiedziec zeby dac jakies zderzaki lub to zamocowac :/Pewno cienka blacha i za szybki posów to "latało" po stole
Nic im nie zapłaciłem, wkurzyłem się wziąłem blachy i poszedłem. Śpieszyło mi się więc z nimi nawet bardzo nie rozmawiałem.
Zrobię pewnie tymczasową budę z tego co wycieli, bo nie będę miał już czasu na diy po nowym roku, a nie chce by accu w częściach leżało przez dłuższy czas.
Brakuje tylko sterownika do wycieraczek.
Nic im nie zapłaciłem, wkurzyłem się wziąłem blachy i poszedłem. Śpieszyło mi się więc z nimi nawet bardzo nie rozmawiałem.
Zrobię pewnie tymczasową budę z tego co wycieli, bo nie będę miał już czasu na diy po nowym roku, a nie chce by accu w częściach leżało przez dłuższy czas.
Brakuje tylko sterownika do wycieraczek.
To zauważyłem, też to że pewnie pomieszkujesz też w Rzeszowie i Łańcut masz po drodzeMieszkam w Żołyni także ta sama droga![]()
Nie wiem czy słyszę tak wysoko :-D
Myślę dać tam molex'a.
A co z na dół polecasz?na molexie podobnie bardzo ładnie kreuje się średnica
Jak na dół to coś ciężkiego http://www.piekarz.pl/pl/?item=48315 | ![]() |
Ależ drazliwy jesteśZamiast sie podsmiewac proponuje sprawdzic. Nie jeden producent lutuje na stale do plytek, pewnie po to zebysmy mogli sie posmiacjakos nie spotkalem sie na zdjeciach u zadnego producenta z zlaczami ark, ktorymi puszczany by byl sygnal.
Prawda jest, ze nie tylko gora zagra inaczej, odbior calosci bedzie inny. Bardzo polecam sprawdzic samemu, nie warto sugerowac sie opinia ignorantow, ktorym nie chce sie sprawdzic na wlasnym przykladzie.
Nie jestem jedyna osoba, ktora slyszy roznice w tej matetii i nie zamierzam tutaj nikogo wymieniac, jak ktos bedzie mial chec sam sie ujawni. Oni jednak od nasmiewajacych roznia sie tym, ze to zweryfikowali.