• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

UWAGI MODERATORA
Panowie, chyba poza zakończyć dyskusję w tym tonie, na dodatek w tym wątku. Z góry dziękuję.

Następne monitorki może zostawię w gołym MDFie, ale myślałem też nad położeniem taniego forniru jako podstawę do lakierowania.

A sklejka elastyczna ?

sklejka brzozowa i tyle

Ani jedna, ani druga. Za mala srednica luku. Moze elastyczna, na mokro by sie dogiela, ale pod lakier to raczej kiepski pomysl, bo gdzies na sklejka by sie musiala laczyc. Ja bym przed sklejeniem tych plastrow, lekko sfazowal wew krawedz frezem V, a po sklejeniu zaszpachlowac powstale rowki. Dla fanow 100% pewnosci, mozna polozyc na to zywice.

Prosto tanio i dobrze:) już kilka razy widziałem podobne patenty z tymi śrubami i nakrętkami ludzie tam nawet montowali marmurowe płyty jako półki

Powrót