• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Dzień dobry wszystkim. Rzadko was odwiedzam, jeszcze rzadziej piszę ale pomyślałem że to fajny temat i może będzie tutaj pasować moja końcówka na GM70 - w trakcie budowy.

[...]

Przepraszam za jakoś fotek ale są robione telefonem w trakcie budowy...

Aż musiałem się zarejestrować (do tej pory zaglądałem incognito).

Szkoda, że tak rzadko zdarza się taka jakość wykonania.
Fantastyczna robota!

9dfa678986024e83ddc459f62c858410_1524596531.jpg

Moje pierwsze Bieszczady :)

Ostatnia edycja:

Soekrisy dwa w zbalansowanym dual mono :) Amanero zasilane ze stabilizatora dyskretnego kolegi Muzg z AS.
Soekrisy zasilane z zasilaczy dyskretnych kolegi raven1985.

Co prawda to nie dla mnie, ale kolega stojo powinien się ucieszyć :)

Soekrisy dwa w zbalansowanym dual mono :) Amanero zasilane ze stabilizatora dyskretnego kolegi Muzg z AS.
Soekrisy zasilane z zasilaczy dyskretnych kolegi raven1985.

Co prawda to nie dla mnie, ale kolega stojo powinien się ucieszyć :)

Czy Soekrisy dwa w zbalansowanym dual mono grają lepiej niż jeden podłączony po xlr?

Ostatnia edycja:
Niech zgadne, idziesz w 4 drożny zestaw na bazie głośników PA ?

edit: fakt, teraz znalazłem dopiero Twoj temat o poszukiwaniach tego midbasa ;)

Ostatnia edycja:
Kolumny klienta. Nie ma konta na forum, ale aż szkoda nie pokazać tak ładnie zrobionych kolumn. Baltique.

Mi przypominają obcego z Prometeusza 1 (taki wąż z głową ala kobra) :biggrin:

:) nawet nie wiesz jak się cieszę. Idea dual mono chodziła mi po głowie odkąd mam monitory aktywne, fajnie sie wszystko złożyło w czasie i nic z Twojego projektu nie przepadło. Mimo, że całość do mnie jedzie i jeszcze tego nie mam Dziękuję Ci za kawał dobrej roboty i cierpliwość, dzięki też gawronowi wspomnianemu muzgowi i ravenowi oraz świętemu, bez Was to cacko by nie powstało. Jak odpalę opowiem co i jak 😊 Dzięki rownież dla paprocha za popchnięcie ucha w kierunku Soekrisa.

Powrót