Właśnie widziałem... Dobry diabeł :biggrin:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Finished... Teraz cieszą ucho i oko
Borysowy lamm w zasadzie prawie gotowy do odpalenia. Muszę uzupełnić trochę braków.
![]()
Nie za mała powierzchnia radiatora dla tej kotłowni?
Bo jeśli dobrze widzę to dwa OPS5 tam siedzą.
Słucham dziś trochę . Fajne te c158 chociaż skierowane bardziej w stronę basu i niskiej średnicy , wyższego zakresu brakuje pewniej "lekkości ".Będzie coś z tego?
Nie wiem które masz, ale te, które ja miałem i były na AS dwa lata temu to na basie naprawdę fajnie chodziłyFajne te c158 chociaż skierowane bardziej w stronę basu i niskiej średnicy
Nie wiem które masz, ale te, które ja miałem i były na AS dwa lata temu to na basie naprawdę fajnie chodziły
Co tw. jedna sztuka jest chyba uszkodzona bo mierzy się dziwnie . Wyślę Ci pomiary @ jak uda mi się kompa na którym są odpalić bo po zainstalowaniu aktualizacji się uceglił ... po raz kolejny ![]() Nie mam już siły do tych nowych windołsów . Pozostałe grają i mierzą się jak moja para . Fajnie się zgrywają z tymi accu ![]() Nie standardowe raczej . Będę nawet próbował z 1 rzędem jak uda się elektrycznie ogarnąć różnice faz . Jest dociążona jak na taki mały głośnik ![]() | ![]() |
Dobrze że kupiłem 4 sztukiNie na temat...
Co tw. jedna sztuka jest chyba uszkodzona bo mierzy się dziwnie .
Pozostałe grają i mierzą się jak moja para .)![]()
Fajnie by było , nigdy nie miałem kolumn z pierwszym rzędem.Nie na temat...
Będę nawet próbował z 1 rzędem jak uda się elektrycznie ogarnąć różnice faz . ) ![]()