Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
tak a potem z tego 12V robi się sporo więcej poprzez powielacz i już nie jest tak bezpiecznie(12v na napięcie anodowe to troszkę za mało)!dabyl napisał:W buforze lampowym z audiotonu występują małe napięcia bo jest zasilany chyba 12V tak więc teoretycznie jest bezpieczny - teoretycznie bo te 12V też musisz najpierw jakoś uzyskać z napięcia sieciowego![]()
czyli jakie napięcia się tam potem robią ?csbiczek napisał:tak a potem z tego 12V robi się sporo więcej poprzez powielacz i już nie jest tak bezpiecznie
Dlatego pisałem że już tak bezpiecznie nie jest, a jak to boli sam się przekonałeś :razz:PS ja próbuje naprawić w sumie wzmaka na STK i tam są większe napięcia, co się o tym przekonałem ... :mrgreen:
a co mam myśleć?n3m3x napisał:csbiczek, co myślisz o tym projekcie, co pokazuję tutaj n3m3x, to odrazu i ja sie czegoś dowiem :razz:
csbiczek napisał:Miałem ten układ w wydaniu AVT
No ja miałem ale nie zdążyłem go przetestować więc też się nie wypowiem...Karol22m napisał:ja nie miałem, nie widziałem, nie testowałem, nie robiłem, więc się na ten temat nie wypowiem :lol: