Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Cło na elementy elektroniczne sprowadzane zza oceanu
ja bede jechal do angli jakos albo na ferie zimowe albo na poczatku czerwca ... czy to jest taka sama bajka jak ze stanami ?? jezeli spytaja co mam do oclenie to co mam mi odpowiedziec ?? wzmaczniacz cd i kolumy ?? a moze to jakos podlega pod szprzet elektroniczny ?
Hm, czy dobrze przeczytalem ze chodzi Ci o ANGLIE ? Przeciez to jest UE. Mozesz przewiesc 10l vodki 110l piwa pare kg tytotniu, i nie ma zadnego cla ;]
Szopler, jeśli zamawiałeś ze stronki to się nie dziw ..
napisz im jakieś pierdoły w mailu że w polsce te układy są trudno dostępne,
jesteś studentem , nie stać Cię itp ...
No z moim angielskim jest tak sobie , ale wypociłem im maila, że chce zbudowac karte dzwiekowa w oparciu o PCM2906, ze potrzebuje tylko po jednej sztuce: tu wymienilem uklady z AVT509 i 2 sztuki TLC272 . Ze ciezko to dostac tutaj. Ze jestem studentem i gdybym chcial to kupic to wydalbym sporo kasy (tu dalem linka do TME gdzie pcm2702 kosztuje 57.90) i napisalem ze 1usd = ~0.3pln wiec wychodzi ponad 17$+vat+shipping i ze nie znalazlem pcm2906 . Moze sie zlituja... Pozdro!
Znalazłem jeszcze jeden projekt karty muzycznej usb - AVT-808 - na scalaku DS4201 (Dallas/Maxim) - nie można zamówić bezpłatne 2szt. (próbki) bo nie ma takiego scalaka w bazie - widac juz nie produkuja
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.