Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja mam wlasnie tzw "beke" jak czytam Twoje posty. Wielki znawca Voice KraftaDj SMS napisał:BEKA - zjawisko naturalne u ludzi, gdy nie mogą się opamiętać ze śmiechu
Pozdrawiam
D@nielo napisał:nigdy mu nie dacie spokoju?wielcy specjalisci od poczatku...nigdy nie pieprzyliscie glupot o audio?nie uwierze ze nie..chlopak sie chce poprawic a Ty nadal na niego najezdzasz...poj***** to forum sie ostanio robi...
D@nielo napisał:a zebys k***a wiedzial ze jestem jego obronca bo chlopak sie stara poprawic.ja sie nie udzielam jak o czyms pojecia nie mam,ale jego bede bronil a jak wam to niepasuje to sie za przeproszeniem pier***cie...mozecie mi dac bana ,mi i tak nie zalezy na tym syfie co tu jest...pozdrawiam wszystkich wielkich spejcalistow od kolyski.. :]
Jesli nie to sie nie wypowiadaj bo twoje posty wolaja o pomste do niebaDj SMS napisał:nie ja już nie potrafię znieść krytyki!
Wszystko zniose ale nie głupote, która bede pietnowac i zwalczacDj SMS napisał:słuchaj, EZO znajdź sobie innych do prześladowania!
A pojawili sie tacy co doradzaja w sprawach o ktorych pojecia nie maja, a takze maja problem ze znalezieniem opcji szukaj.Dj SMS napisał:co się z forum dzieje??
Nie potrafisz znalezc innego slowa w zastepstwie do "odp*******" to proponuje kupic slownik nastpenym razem, a nie nowy przetowrnik.Dj SMS napisał:jeszcze raz powtarzam odp******** się od D@nielo, on nic nie zrobił zlego!
Przyznales sie do bledu duzy plus. Co nie zmienia faktu, ze nie masz prawa smiac sie z takiej konstrukcji. Postaw sie w jego sytuacji byles nowy i proponowales Voica.Dj SMS napisał:trudno co ja zrobie że kiedyś nie mialem doświadczenia i kupiłem Voice cos tam!? jak dla mnie to wiem tyle co sie stalo to sie nie odstanie, ale nie jedźcie po innych! no q*** koniec!
Jeżdże sobie po glupocie. Krolem nie jestem kazdy nawet poczatkujacy na tym forum zagnie mnie w elektronice tylko ze ja sie tam nie wypowiadam i nie smieje sie z jakis nieudanych konstrukcji. Jak ktos chce to moge pokazac jak TDa 7294 rozsadzilemDj SMS napisał:nie będziecie po nas ciągle jeździć jak królowie!
Poczytaj wyzej. Nie minelo bo nadal powtarzasz swoje bledyDj SMS napisał:mam pytanie - za co ta krytyka?
za to co było i minęło?