• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Cala prawda o Mc Donald's

hmmm, raz babka podeszla i zamowila:

65 powiekszonych zestawow z big mackiem
32 happy meale
i jeszcze jakies pierdolki :P

To bylo zamowienie dla 2 wycieczek wtedy byla bieganina...

a jak to jest, że czasem shake truskawkowy od waniliowego się prawie nie różni? Raz z kumplem musieliśmy wypić po połowie, żeby się dowiedzieć kto ma jaki smak :P

a co do tego kopania w kat prywanych rzeczy ... nadzik chyba mial na mysli jak np. jakis pan zgubi telefon, zostawi na stoliku itd.. mozesz podejsc na legalu i wziasc czy wlasnie najpierw gdzies schowac? ;]

schmeichelsopot, tak to jest ze jak najpierw nop leje sie waniliowy a po tym truskawkowy to na poczatku zanim pociagnie syrop truskawkowy troche uplynie tego shake'a no i poleci wanilia
digital, nieraz sie zdarzalo ze jakis pan zostawil telefon, to sie bierze i daje menagerowi jak sie ktos zglosi to wtedy oddajemy, raz sie nikt nie zglosil tylko zadzwonil ktos menager odebrala i okazalo sie ze jej mama dzwoni powiadomilismy ja gdzie zgubila telefon i ze moze go odebrac, albo zdazylo mi sie ze w ubikacji znalazlem cala torebke damska bez zastanowienia wylecialem z nia i poszedlem do pani ktora wlasnie wyszla z ubikacji :)

Jak to dokładnie jest z tymi kanapkami, hamburgerami... itd. byłem tam nieraz, ale jakoś niemogę sobie tego uzmysłowić - jak kanapka może mieć ważność 10min. Czego to jest ważność, produktów, kanapki po przygotowaniu. tzn. Co po 10min jest przeterminowana - wątpie, żeby tak szybko zywnośc się psuła tak szybko - jeżeli naprawdę jest coś takiego to jest to chyba daleko posunieta profilaktyka.

Mi osobiście się zdarzało, że brałem hamburgera i zjadałem go po kilku godzinach i nie miałem żadnych problemów.

PETERS, chodzi o to ze salata traci kolor, bulka sie rozmieka, sosy wsiakaja w bulke, i wogule wizualnie wyglada gorzej

[ Dodano: 2006-03-17, 07:50 ]
PS. WRACAM W NIEDZIELE WIECZOREM WIEC NIE BEDE ODPISYWAL NA POSTY

Pewnie Ci nie wolno zdradzac tajemnicy firmy ale jak tyle powiedziales to powiedz przepis na sos do BIG mACOW :D on jest genialny

jest ale ten w big mac jest taki pomaranczowy z cebulka :) wyprobowalem wszystkie sosy do hamburgerow w realu i nie ma takiego :(

to kup taki sos i cebulke sobie upraż :P niewiem jak ale sproboj ;)

P.s
ale mam smaka.... bede musial wziac z 10 zł i wparowac tam..

Hmm... jakbym tam robił, to niema siły, żebym nie zutylizował paru kanapek przeterminowanych o kilka minut :]

W Opolu w MC'a na Ozimskiej wpadl 3 lata temu sanepid i w shejkach znalazl 3 rodzaje spermy - i tym pozytywnym akcentem chcialbym zyczyc smaczengo :)

ja dzis mialem brac shaka :P
wiec tak,ostatni raz temu w mc bylem rok temu. dzisiaj mi smaka zrobiliscie to sie wybralem.
kilka uwag:

1)jesli stoje w kasie i zamawiam 10 kanapek i 2 duze picia,to koles ma to zanotowac,leciec po to spakowac i mi dac,szybko.a nie patrzec jak na debila,smiac sie,i pakowac to jakies 15 minut.

2)dlaczego mięso jest z papieru? tj.smakuje jak papier...

EZO a skad masz takie informacje ? Bo np we wroclawiu to ponoc w co drugim barze tak bylo.. A pozatym, od kiedy sperma ma rodzaje? A raczej watpie zeby sanepid badal DNA tego co znalazl. A jeszcze bardziej watpie w to ze 3 gosci na jednej zmianie walilo do tego samego kubeczka ktory byl podany akurat kontrolerowi... A tylko w taki sposob mogla by sie ta sperma tam znalesc bo jedynie gigant mogl by sie spuscic do wlewu mleka ktory jest 1,80 nad podlaga a do woreczka z mlekiem to juz wogole sie nie da...
Ah te plotki...

Skad informacje - byl artykul na 2 stron yw wyborczej.
3 rodzaje = od trzech roznych facetow

Jak by na to nie patrzeć, shejk był bardzo pożywny ponieważ zawierał dużo białka :D

Powrót