LightSound, za 500 bym go nie oddał! Powiem szczerze że tego szukałem, oddałem GLOW dostałem go(dojechany ale gra wszystko działa) plus peerlessa czyli kupiłem zestaw ten za 700zł bo tyle wydałem na nowiutkiego GLOW, warte ceny! Dziś podłączyłem swoje dotechy do niego, 2x60W im podaje, czuć ze w trakcie pojawia się przesterek lekki ale to już przy końcu głośnosci, jak zmniejsze o 2 na skali gra super, to co do głośnosci, a jakość jest fenomenalan, wreszczie morele mają tak niski basior że niepotrzeba zestawu ala sub! Sub i tak będzie ale delikatnie będzie grał

Wg mnie jest totalny wymiot teraz, wysokie są tak głośne że chyba ustawie w zwrotnicy zworke na -3dB, średnie sa bajeczne, wokal dosłownie brak słów

a bas z tego wszystkiego jest najlepszy! GET LOW Lil Jona z niskim basiskiem brzmi bardzo dobrze jak na wooferki 16cm! Zastanawiam się nad sprzedaniem peerlessa i wrzuceniem sobie jakiegoś porzadnego wooferka w podszybie, jakiejś 20
Co do śrubek, tak faktycznie, niema śrubek ale tych do mocowania kabli

Na górze na ampie powinny być też takie ozdobne śrubki, postaram się coś tam wkręcić żeby nie raziło w oczy, na innym forum proponują zebym pastą tempo go przetarł, zdarł te ochydne znaczki itd. Wszystko więć w swoim czasie, postaram się go troche odnowić. A jutro jade zamówić dechy pod skrzynie dla perdźlesa