• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

[CarAudio] zabudowa lusterek by Tato

jestem pod wrażeniem... brak mi słów...
wygląda idealnie - sam chciałbym coś takiego zrobić, ale niestety nie potrafię :(
może i ja bym z korepetycji skorzystał :)

tak jak reszta uwazam ze super ci to wyszlo. zrob tutoriala co i jak duzo osob sobie skorzysta;] to teraz czekamtylko na bryke jeszcze hehe.
pokaz jeszcez zdjecia jak to wyglada juz w autku jestem starsznie ciekaw!
pzdr

Tato robiles dokladne fotki do jakiegos bardzo dokladnego opisu ??
Widze moza tym tworzywem "ladnie sie bawic"
SUper, naprawde.

Rzeczywiscie super,gratuluje Ci Tatoturbo,
bardzo mi sie podoba ten kolorek , to ze sa gładkie i ze błyszcza sie :P chcialbym takie cudo(w rowerze chyba :) )
pozdro

TatoTurbo, więc opisz nam jak się kładzie to włókno. Mi się zdaje, że to coś a'la żywica epoksydowa z włóknem szklanym??

wszystko opisze ale jak juz bedize w aucie itp
narazie to musze zebrac wiadomosci a zbieram je na podstawie waszych pytan... wiec jak juz wszystko bedzie gotowe to moze juz Igod odpali dzial gotowe konstrukcje i tam wsztstko wpechne a jak nie to dodam do swojej strony.

miki ty leniu przecierz pod podpisem masz cos takiego jak "moja strona www" ta droga cie zawiedzie prosto do strony mocy taty

Powrót