• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

CD do 200 zł ... jaki polecacie ??

• Autor wątku Autor wątku FSOL
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
no to tak ...
jaki polecacie odtwarzacz CD do 200 zł ??
tylko musi spełniac bezwzględnie jeden punkt mianowicie...
musiy czytac wszystkie płytki CD-R i te na tanich nosnikach i te na drogich i te nagrywane szybko i te wolno i te stare i te nowe :) czyli tak jak naprzyklad te bardziewne manty czy inne no name które nie maja problemów z zadna płytą ... niewiem jak to sie dzieje ze np CD za 1000 zeta ma problemy z CD-R a taki CD za 100 zł czyta wszystko ...

poleccie jakis model i najlepiej taki zeby laser był tani do niego ...
moze jakis SONY ??

HELP !

Ja mam Onkyo Dx7111 - dobry odtwarzacz (podobnonajlepszy do 1000zł) ale bassem on cie nie zaskoczy.
Kosztuje od 120 - 180zł

Jak narazie sie nie spotkałem z CD-R nie do odczytania, wszystkie płytki jakie mam są nagrane w większości na cdikach tdk, płyt marki melody frog itp nie wsadzam do odtwarzacza bo ich nie mam a jakbym miał to bym sie bał :]

teraz i ja chce kupic cd-playerka. co polecacie do 200pln? konkretne modele. tez musi czystac wszystko i na wszystkim;)

sprzedaje bo go w sumie nie słucham a modernizuje sobie kompa i mi kasa need a pilota nie mam :(

FSOL, a mozna by go obslugiwac pilotem do integry pionnera ? (na pilocie sa funkcje do cd'ka ale nie wiem czy bedzie to kompatybilne z inna firma)

FSOL, no a za ile by poszedl po znajomosci?:P
no i moze macie jeszcze jakies typy?

Ja polecam CD Yamaha poszukaj sam mam CDX 530 polecony przez ESH0 i gra swietnie a dałem całe 85zł:] Jakbys poszukał to moż ejakis NAD

pilotem od Pionnera raczej nie da rady a po znajomości moge sprzedac za hmmm .... 160 :>

Osobiście odradzam jakikolwiek odtwarzacz z Pioneer'a, szukaj czegos wśród Yamahy.

W tej materii się nie znacie :P
Sony CDp-750 zostawia całą osławioną konkurencję w tyle, bije na głowę Marantze, Onkyo. O Yamasze nawet nie wspominam. Bardzo cenię H/K, ale trzeba przyznać - odtwaraczy oni nie potrafią robić :/

Powrót