Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Z ta reklama na forum to juz nie popadajmy w skrajnosci. Jak ankieta pokazala jest raptem 50 aktywnych uzytkownikow. Zreszta:
Liczby nie klamia. Watpie w to, ze reklama na tym forum napedzi komus z was klientow. Prawda jest taka, ze ludzie kupuja to co sie rzuca w oczy i ma duzo watow. A na allegro coraz trudniej znalesc cos co ma faktycznie wartosc. Dajcie spokoj HouseM bo o ile dobrze pamietam niedawno byla mowa o jakims oszukiwaniu ludzi poprzez fikcyjna firme produkujaca sprzet audio. A i nie jeden z uzytkownikow forum pisal cudowne opisy o niewiadomo jakich wlasciwosciach sprzedawanych przez siebie komponentow audio. | ![]() |
- no niby OK, ale budować a zbudować to różnica - w Twojej konstrukcji na razie jest tylko stolarka zrobiona, a gdzie część akustyczna? Coś mnie się wydaje że te 30lat poszło na marne.Głośniki budujemy pod zamówienia specjalne od czasów kiedy mój dziadek jeszcze żył, czyli jakieś 30 lat.
magik napisał:bo w googlach wpisałem "szerokopasmowy vifa" i kliknałem na wynik z forum elektrody..
i sie wszystko wydało..
marian napisał:*******
A pamietacie ten post?
"Witam,jestem w trakcie kolejnego projektu "kolumny przednie 2drożne" Znajomy który zwykle podłącza wszystko do kupy wykonał zwrotnice i poleciał sobie do Irlandii w poszukiwaniu lepszego życia
Zostawił lakoniczny opis i klops
Mam do połączenia 3 głośniki 8omowe : 2 suby + 1 wysokotonowy
W założeniu naturalnie ma być 4-8 ohm na całej kolumnie
Wszystko jak na rysunku
Proszę o pomoc ! najlepiej jakby ktoś nabazgrał kabelki.
-------------------------------------------
To już przesada - następnym razem będzie warn za ubliżanie innym userom.
[takero]
i to jest ściema, przecież kupione na aukcji, po za "maskownicą".HouseM napisał:Do połączenia elementów nie było mowy o wykorzystaniu żadnych śrub , wkrętów itp.
Całość połączona jest na 2cm kołkach sosnowych i klejone na gorąco klejem rybnym
To trwało chyba najdłużej ponieważ nie mam zbyt dużego doświadczenia w pracy z tym klejem.