Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
krzyhoo9 napisał:Do dobrze bo w sumie chciałem dać 1,2mm ale różnica w cenie jest spora więc chyba się zdecyduje na 0,7mm
a stac cie na cewke z drutu np 2mm?? ;> zawsze trzeba osiagnac kompromisEl_liero napisał:nie za cienki drut stosujecie?
Pawel S. napisał:a stac cie na cewke z drutu np 2mm?? ;> zawsze trzeba osiagnac kompromisEl_liero napisał:nie za cienki drut stosujecie?
a wez sobie popatrz jakie sa druty na cewkach ;>El_liero napisał:to tak samo jakby przez drucik 0,08mm ( szklany bezpiecznik 2A ) miał płynąć prąd o natężeniu 4 A. Tutaj akurat drucik ulegnie zwęgleniu ale w przypadku cewki i sygnału elektrycznego według mnie poprostu bedzie kicha
Pawel S. napisał:a wez sobie popatrz jakie sa druty na cewkach ;>El_liero napisał:to tak samo jakby przez drucik 0,08mm ( szklany bezpiecznik 2A ) miał płynąć prąd o natężeniu 4 A. Tutaj akurat drucik ulegnie zwęgleniu ale w przypadku cewki i sygnału elektrycznego według mnie poprostu bedzie kicha
chodzilo mi oczywiscie o druty w cewkach glosnikowa wez sobie popatrz jakie sa druty na cewkach ;>
Pawel S. napisał:chodzilo mi oczywiscie o druty w cewkach glosnikowa wez sobie popatrz jakie sa druty na cewkach ;>