co do tego obcierania to sie zgodze , u mnie stx 27-150-4SS tez tak ma , chociaz przy normalnym sluchaniu muzy nic nie slychac, lecz ten AP nic nie obciera nawet na duzych wychylach , oczywiscie recznie, .
Co do mojej starej recenzji 2 stryny wczesniej , to faktycznie umberto mial racje i reszta tez.
Bylem wczoraj u kolegi wlasnie tego co ma te dwa Ap , teraz siedza w nowych budach 37L @45Hz z br- 11cm , niestety nie wzialem hexfeta swojego , ale kolega mial podpiete je pod wzmaka na tranzystorach - 80W na kanal , i przyznaje , ze oplaca sie go kupic, Bas teraz chodzi super, mimo wysokiego strojenia potrafia zejsc naprawde nisko , i sa glosne, ale trzeba je ciac , bo sie dra jak nie wiem co , przez ch-ke ktora jest dosc poszarpana w kilku miejscach.
jak na te 80W to daja ladnie, choc wychylenia sa minimalne potrafia zatrzasc pokojem, wczesniej w budach 46L i byle jakim strojeniu to byla kicha, teraz ok
polecam ten glosnik kazdemu , bedzie na pewno zadowolony, jest przedewszystkim "niezniszczalny" mechanicznie

, i moc rzedu 500W przyjmuje ze spokojem.
Pozdrawiam!
miki- powiedz mi obiektywnie jak chodzi stx w porownaniu do bsw ? tylko prosze obiektywnie ......