• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Chyba nie do konca... HotWheels :D

Reakcji
0
Poszedlem dzis z baba na zakupy to supermarketu.. ona ogladala to co chciala kupic a ja to co jakos wpadlo mi w oko :D
czyli ... kurde chyba teraz nawet dla mnie :D jest dziwne --- dzial z zabawkami :D
...lego ...nie moglem sie zdecydowac :) ale wlasnie jak zobaczylem hot'y to mi nogi sie ugiely :D .... i co?! kupilem 5 szt :D kazdy jest wyjatkowy :D postanowilem ze czesc z nich podaruje znajomym [bo lubia turbo itp] a reszte wsadze na poleczke i bede se patrzyl ;)

Załączniki

• hotwheels.jpg
    hotwheels.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 0
nie dziwie sie ze je kupiłes.sam bym sie nie oparł im.a propos wszystkie modele masz te same?pozdro

mówisz Grzesio ze ten samochodik jest warty swojej ceny ?? bedzie trzeba się skusić, zawsze chcialem sobie kupić jakąs sterowaną furke :D

Zawsze lubiłem tunningować zdalnie sterowane autka ale ten jest tak mały, że chyba silnik rakietowy z fajerwerków wchodzi w rachube jako dopalacz :D

Jedno autko mojej konstrukcji osiagało taką prędkość na asfalcie, że przy ostrzejszych skrętach było dachowanie i nie dlatego, że był za wysoko położony środek masy bo samochodzik miał tylko 5 cm wysokości a 15 szer. ;).
Zwykle jak to bywa z ostro rasowanymi furami, po dwóch pakietach akumulatorów przekładnie napędowe wyzioneły ducha :D

Powrót