Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zależy u kogo , ale zwykle bywa tak że lekko nie jest ;]cudny90 napisał:Zrobiłem dwa zadania na pewno dobrze + jeden podpunkt właśnie tę granicę z małym błędem ... Uzna mi? Chciałbym zaliczyć tego kolosa, by mieć zaliczenie w pierwszym terminie.
U nas kobieta z analizy ma następującą zasadę:gilbert napisał:Nie pierwszy termin to drugi.
takero napisał:100-91% - 5
81-90% - 4,5
71-80% - 4
61-70% - 3,5
51-60% - 3
21-50% - 2
0-20% - 0 ;]
jamess8 napisał:Na Akademii ekonomicznej w Katowicach miałem takiego kolesia z algebry i analizy matematycznej, że jak ktoś źle zadanie zrobił to mu dawał minusowe punkty. Na dodatek mówił że go chciałeś oszukać. Także można było wyjść na punkty minusowe. A pisało się po 10 terminów. W każdym semestrze jest przynajmniej jedna osoba, która robi niezłe problemy żeby zaliczyć.
Zależy gdzie. U mnie na Informatyce na Polibudzie Śląskiej to właśnie pierwszy semestr był najgorszy. Matematykę nam dość luźno potraktowali - tj. na zajęciach dużo wymagali, ale na egzaminie spoko - jakoś poszło każdemucudny90, nie stresuj się tak tymi studiami. Nie pierwszy termin to drugi. Matma czy fiza to tak na prawde pikuś przy tym co Cię czeka na późniejszych latach(patrz PKM czy wytrzymka na wydziałach mechanicznych).
Tak to on.skal_ar napisał:jamess8 napisał:Na Akademii ekonomicznej w Katowicach miałem takiego kolesia z algebry i analizy matematycznej, że jak ktoś źle zadanie zrobił to mu dawał minusowe punkty. Na dodatek mówił że go chciałeś oszukać. Także można było wyjść na punkty minusowe. A pisało się po 10 terminów. W każdym semestrze jest przynajmniej jedna osoba, która robi niezłe problemy żeby zaliczyć.
A nie nazywał się czasem Gajowski?![]()