Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Proszę nie zaśmiecać wątku niepotrzebnymi polemikami i upominaniem (pkt 9 ppkt b i f regulaminu serwisu) - w takich sytuacjach należy raportować zły post Q | ![]() |
A tak poważnie-nie wiem czy jest sens (jak zadeklarowałeś) w angażowaniu się w "lepsze"elementy i w tego typu topologii tylko parę rzeczy może(o ile ma) mieć wpływ na jakość .Przechodziłem(nadal w tym jestem) przez ten etap i zdecydowanie stwierdzam-Gra Nie Warta Świeczki-no chyba ,że ktoś lubi...
pozdrawiam
daniel do jakiej firmy jedziesz gadac o plytkach?
Chodzi mi o nazwe i adres
a druga sprawa to czy warto przeplacac za hi-endowe elememty?
Za ta kase zlozysz kolejna plytke
Opa627 to staroć. Jak już to OPA827.opa627 mu nie odpowiada
irek napisał:Ja bym jednak zasilil opampa z napiecia glownego (oczywiscie za pomoca stabilizatora na zenerkach) bo takie dwa osobne zasilacze stwarzaja pewien problem w przypadku uszkodzenia jednego z nich czy przepalenia bezpiecznika zasilania glownego. Nalezaloby sprawdzic wszystkie te ewentualnosci.
W zasadzie w necie nie ma zadnego sensownego ukladu wzmacniacza mocy ktory mozna by z czystym sumieniem polecic. Ten nie wyglada zle tylko dobrze byloby go nieco dokladniej zbadac. No i oczywiscie trzeba dodac uklad opoznionego zalaczania i zabezpieczen co jest juz proste a ze uklad ma tranzystory ograniczenia pradowego to i zabezpieczenie zwarciowe latwo bedzie zaaplikowac.