• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

ciekawe obudowy

Mi to przypomina cos miedzy TL a hmm nie wiem... a zwyklym br?

tak czy inaczej wygląda to ciekawie - ten cofnięty głośnik i brak br jako rurki :D
chyba bliżej temu do br - po prostu kanał w innym kształcie ...

jakto o czym? lina ktorą podałem, zjedz na doł. ciekawy rodzaj BR "sprzegnietego" z komorą glosnika.

Grze, to juz mi bardziej pod tube podchodzi ;] chociaz do konca to nie wiadomo jak to nazwac ;] ale rozwiazanie ciekawe

Grze napisał:
jakto o czym? lina ktorą podałem, zjedz na doł. ciekawy rodzaj BR "sprzegnietego" z komorą glosnika.
Widze że nie zajarzyłeś o co mi chodzi - kliknij na mojego linka w 1 poscie i na 1 konstrukcje od góry po lewej...
więc nie wiem o co Ci chodzi z tym "już to jest ciekawsze" skoro właśnie o tym jest mowa od początku tematu :]

ja sie też dorzucę z paroma zdjęciami w taim razie.
Jeśli CASP uzna, że nie powinienem ich tu umieścić to proszę mnie zbesztać i już nigdy tak nie zrobię..
zdjęcia pochodzą ze strony www.audiocar.pl gorąco polecam wszystkim którzy chcą poprawić swoje audio w autku..

enjoy: :)

-

-

-

a proszę bardzo.. :)

a proszę bardzo.. :)

no to będzie sporo.. :)

jakby ktoś miał pytanie do tego co przedstawia dana fotka to proszę mówić.. w miare możiwosci wyjaśnię..
lecimy z koksem następująco:
c130.JPG

c131.JPG

c132.JPG

c133.JPG

c134.JPG

c135.JPG

c136.JPG

c137.JPG

c138.JPG

c139.JPG

c140.JPG

c141.JPG

c142.JPG

c143.JPG

c144.JPG

c145.JPG

c146.JPG

c147.JPG

c148.JPG

c149.JPG

c150.JPG

c151.JPG

c152.JPG

c153.JPG

c154.JPG

c155.JPG

c156.JPG

c157.JPG

c158.JPG

c159.JPG

c160.JPG

c161.JPG

c162.JPG

c163.JPG

c164.JPG

c165.JPG

c166.JPG

c167.JPG

c168.JPG

c169.JPG

c170.JPG

c171.JPG

c172.JPG

c173.JPG

c174.JPG

c175.JPG

c176.JPG

c177.JPG

c178.JPG

c179.JPG

magik na tej focie to Ty jestes:D?
Mam pytanko co do kładzionego "kocyka" na 28 focie od góry jest położony na nietypowym kształcie, nie ma praktycznie zadnego miejsca prostego, jak takie cos polozyc? Ile czasu mniej więcej zajmuje załozenie takiej instalacji?

Maxi, to nie ja jestem na fotce.
kocyk.. heh.. to jest magia :) wystarczy mieć wprawę i cierpliwosc.. ja nie mam.. ja tak nie umiem :(

Aha :) hehe bo kurcze to jest ciekawa sprawa jak na takich kształtach kłaść ten materiał.

Powrót