• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Ciekawy głośnik.

Reakcji
0
Cześć!
Znalazłem na Allegro taki głośnik:
Przyjrzyjcie się dooookładnie.
Niezły wooferek co? :D
Ciekawe jakiej obudowy potrzebuje?
Bass-reflex chyba nie?
Pozdrawiam! :))))

Pozdrawiam szczęśliwych nabywców tych gł. i życzę super basu!
:D

Załączniki

• super_woofer.jpg
    super_woofer.jpg
    16.3 KB · Wyświetleń: 0
Heh, na początku nie wiedziałem o co chodzi <lol>
Niezły woofer:D

nazwe obrazka samemu mozna zmienić i wrzucić tutaj takie coś ...

zaraz wrzuce obrazek z tonsilem gdn20/80/2 i podpisze "tuba na estrade" - aż miło popatrzec jak wszyscy się bedą jarać z tego <lol>

Budzik, chyba nie zauważyłeś czegoś na tym obrazku:) tu nie chodzi o nazwe ale o to co jest na tej naklejce na głośniku;)

Nalepka ha!

Nalepka ha!

No właśnie, chodzi o nalepkę. Nazwę sam dodałem dla zabawy.
A co mi tam!
:D

ot kurde :P pierwszy raz dobrze to wpadka na forum a nie w zyciu :P

eee ale naklejke to w photoshopie moge w 3 minuty przerobić i bedzie jak oryginał :D

wiec jakby co to widziałem ją :P

hmm nie skazujcie tego przetwornika tak odrazu:)
nie wiadomo w jakiej skali jest to zdjecie,moze membrama ma 30cm, do tego poterzny magnes, jeszcze wiekszy ,potezny i masywy kosz,moze to jakas nowa technologia.
Ogromy uklad magnetyczny,cewka z profilowanych szyn pozyczonych od PKP ,a jakie wielkie zaciski,hm ta moc to chyba w Kilowatach podana....

JUZ wiem, chlopaki zrobili sobie psikusa i zamiast napisac 40' napisali ze magnes ma tylko 4' dla niepoznaki :D

Powrót